Kolonial / Frys

På vår stora kolonialavdelning som även innefattar Hygien/Hälsa, Städa, Barnmat och Djurmat arbetar vi ständigt med att se till att hyllorna är fyllda med intressanta varor. Vi har ett brett utbud och jobbar med välkända och starka varumärken mixat med vårt egna varumärke Coop som står för kvalité till bra pris och lågprismärket X-tra. Dessutom har vi Varbergs största utbud av ekologiska varor bl a ett fint ”grönt” Ekorum fylld med varor från Biofood, Kung Markatta, Urtekram m.m. Detta tillsammans med varor från Änglamark m fl gör att vi lever upp till vårt rykte bäst på miljö.

På vår Middagstillbehörsavdelning finner du många spännande oljor o vinäger, pasta, konserver, såser o kryddor m.m. Vi har också artiklar från alla världens hörn bl a en egen avdelning för amerikansk mat. Frukosthyllorna erbjuder basvaror som behövs i hemmet, flingor, mjöl, gryner, kaffe, te och goda sylter och marmelader. Barnfamiljer ebjuds ett brett sortiment av nyttiga och spännande maträtter, vällingar, gröt och mjölkerssättningar till de små. Blöjor för bebisar i alla åldrar och storlekar finns också med våra välkända varumärken Libero och Pampers till låga priser. Även i barnavdelningen hittar du massor av miljömärkta artiklar.

Vi värnar också om våra husdjur och bland hyllorna hittar du det mesta till Katt, hund, kanin, marsvin och fågel. Allt som ditt husdjur kan önska sig för ett aktivt djurliv. På vår välsorterade hygien & hälsaavdelning har vi allt för både kropp och själ, för såväl henne som honom. Hälsokost och vitaminer som håller dig pigg och kry hittar du också här. Vi har godis och choklad för alla åldrar, från godispåsar, chokladkakor, lösviktsgodis till chokladaskar. Varför inte en mörk choklad till kaffet eller en pralinask till någon du tycker om. På vår städaavdelning hittar du produkterna som hjälper dig att hålla hemmet rent och fint, tvättmedel, diskmedel, rengöringsmedel och toalett- o hushållspapper m.m. Ett stort utbud som gör städningen lite enklare. Hos oss hittar du också ett brett sortiment av specialkost, gluten- och laktosfria produkter. Vi har samlat vårt glutenfria sortiment tillsammans med det sockerfria och vegetariska i vår brödavdelning. Vi har även ett LCHF-sortiment som växer för varje dag.

Välkomna!

Christian Gunnarsson, Peter Nilsson med personal
Kolonial: 0340-550 527
Frys: 0340-550 511