Jobba här!

Vill du jobba i en av den bästa och fräschaste stormarknaden i landet? Gillar du utmaningar, är framåt och har en känsla för god service? Skulle du vilja bli en del av vår trevliga personal? Fyll i formuläret nedan tillsammans med ditt CV. 
Är du intresserad av en speciell avdelning? Välj avdelning i rullistan nedan eller välj Alla avdelningar om du är intresserad av flera eller inte vet.
 

LEDIGA TJÄNSTER

FASTIGHETSSKÖTARE
Vi söker en fastighetsskötare till våra tre butiker(Stora Coop, Coop Håsten, Coop Söder) samt till Galleria Trädgården. Vi söker dig som är händig, driven, självgående, flexibel, pålitlig och är van att arbeta med stort egenansvar och med frihet att lägga upp arbetsdagarna på bästa optimala sätt. Du har med fördel arbetat som fastighetsskötare innan, eller har haft någon liknande anställning. Arbetet kommer bestå av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en fastighetsskötare, både i större och i mindre omfattning.
Heltid, tillsvidare anställning med 6 mån provanställning, lön enligt överenskommelse, tillträde 1 juni.
Sista ansökningsdag 31 mars, dock behandlas ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan.
Eventuella frågor och ansökan skickas till rebecca@coop-varberg.se 
Märk ansökan med "ansökan fastighetsskötare"

TILLSATT TJÄNST PÅ DELIKATESS/KALLSKÄNK/KÖK
Tjänsten på Delikatess/Kallskänk/kök är nu tillsatt. Vi tackar alla som visat intresse. Välkommen att söka kommande tjänster igen.

SOMMARJOBB 2019
Vi har nu nått deadline för ansökan till sommarjobb. Vi börjar nu titta och gallra ut tänkbara kandidater som vi kommer att kontakta under mars månad. När tillsättningen är klar meddelar vi här.  
 


SKICKA
Skriv inga personuppgifter i fritextfältet/meddelandefältet. Vi sparar din ansökan i max 6 månader. Efter denna tid är du välkommen att söka på nytt.
För oss är det viktigt att de personuppgifter du som sökande anförtror oss hanteras på ett varsamt, transparent och lagligt sätt. Läs mer under fliken Om Coop hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR