Jobba här!

Vill du jobba i en av den bästa och fräschaste stormarknaden i landet? Gillar du utmaningar, är framåt och har en känsla för god service? Skulle du vilja bli en del av vår trevliga personal? Fyll i formuläret nedan tillsammans med ditt CV. 
Är du intresserad av en speciell avdelning? Välj avdelning i rullistan nedan eller välj Alla avdelningar om du är intresserad av flera eller inte vet.

GÄLLANDE SOMMARJOBB;

Vi har nu stängt ansökningen och har påbörjat ett urval inför sommarens tjänster. Vi kontaktar intressanta kandidater löpande och informerar här när alla tjänster är tillsatta. Dock är ansökan öppen för nedan tjänster ännu.  

LEDIGA TJÄNSTER: 

Extrajobb och sommarjobb BAGERI 

Vi behöver förstärka vårt team i bageriet med extrapersonal samt personal till sommaren. Chans till förlängning finns i alla tjänsterna. 
Vi söker gärna dig som har tidigare erfarenhet av bakning från grunden. I övrigt är ett intresse och driv för bakning ett stort plus.
18 års åldersgräns gäller. 

Är du intresserad av detta så maila din ansökan direkt till 
rebecca@coop-varberg.se 
Märk ämnesraden med "bageri" 


LEDIG TJÄNST COOP SÖDER:

Coop Söder söker ny medarbetare till sin butik. Butiken har i  dagsläget 10 anställda. Tjänsten innefattar vanligt förekommande butiksarbete såsom varuplock, kassa, beställningar och kundfrågor.

Omfattning: Tillsvidaretjänst på 20 timmar/vecka, varierade arbetstider med varannan helg.

Tillträde: Omgående.

Krav: 18 år.

Tidigare kunskap från dagligvaruhandel är meriterande.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Skicka din ansökan samt eventuella frågor till albin.norrman@coop-varberg.se

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med att ansöka.

Sista ansökningsdag är dock 29 mars.
 


SKICKA
Skriv inga personuppgifter i fritextfältet/meddelandefältet. Vi sparar din ansökan i max 6 månader. Efter denna tid är du välkommen att söka på nytt.
För oss är det viktigt att de personuppgifter du som sökande anförtror oss hanteras på ett varsamt, transparent och lagligt sätt. Läs mer under fliken Om Coop hur vi hanterar personuppgifter enligt GDPR